Decoratieve zuil pilaar sokkel van MDF
(alleen voor binnengebruik)
Deze decoratieve zuilen worden gemaakt van 18 mm MDF. De MDF-panelen worden in verstek gezaagd en verlijmd. Vervolgens rondom radius 2,5mm gefreesd en geschuurd. D aarna afgelakt in de door u opgegeven kleur.

per stuk en is op uw kleur krasvast gelakt.
kies uw afmeting:
link mogelijke kleuren:

http://www.ralkleuren.com/index.php
oo

telefoon 06 50557714

Bezoek ook onze meubelmakerij: http://www.maatmeubelen.nl


 
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
vanaf September 2024 te bestellen: Helaas is dit artikel ivm prive redenen en reorganisatie pas te bestellen vanaf September 20246662302
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

JM - 04-02-2014 20:15

Twee zuilen besteld. Binnen enkele dagen tot mijn grote maar blijde verrassing al klaar. Vroeg nog gekscherend of de verf al droog was. Dat was het geval dus gelijk opgehaald. Goed werk geleverd en mooi afgewerkt. Prima keuze geweest. Als ik nog een zuil nodig heb, ga ik zeker weer contact met Evert opnemen.

Jan - 01-02-2014 20:22

Dag Evert,De zuilen zijn heelhuids overgekomen. Ik ben er blij mee.Hierbij drie foto’s. Kijk maar welke je kunt gebruiken.Groetjes,Jan

Fam Weststrate - -

Eerst telefonisch kontakt over informatie over 2 Zuilen in de kleur wit (mat glanzend), daarna via internet de bestelling gedaan na ongeveer 3 weken waren ze gemaakt en afgesproken dat ik ze zelf in Nunspeet zou ophalen,zelfs nog dat als ze niet naar mijn zin waren ik ze niet hoefde af te nemen ,maar dat was niet het geval ze waren keurig gemaakt en afgewerkt dus wij waren zeer tevreden over onze zuilen dus alle lof voor de firma.